Меню

Wizzair

1

Wizz Air - Самолетни Билети

Евтини полети от България до Лондон, Милано, Дортмунд, Париж или Айндховен - Резервация!

Ръчен багаж

Всяка авиокомпания има индивидуални правила относно броя, размерите и теглото на багажа, който можете да превозвате в кабината на самолета. Преди да се отправите към летището за полет на Wizz Air, задължително се уверете, че багажът, който сте приготвили, отговаря на изискванията на авиокомпанията.

Ръчният багаж на Wizz Air е голям и малък. Включен в цената на билета е само малкият салонен багаж, който не трябва да надвишава размери 40x30x20 см. Препоръчително е чантата да бъде без колелца, като се поставя под предната седалка. 

Големият ръчен багаж е с максимални размери 55х40х23 см и ограничение на теглото до 10 кг. Той не е включен в цената, а се полага на пътници с приоритетен бординг и на тези, заплатили допълнително за него. В случай че сте с приоритетен бординг, можете да качите големия ръчен багаж на борда. Ако нямате приоритетен бординг, но сте заплатили за голяма чанта ръчен багаж, то следва да я чекирате и предадете на гише, за да бъде натоварена в багажното. 

Съветваме ви да пренасяте ценни предмети като персонален компютър, фотоапарат, ценни книжа, пари, скъпоценни камъни и метали, ключове, бижута, търговски документи и т.н., в ръчния си багаж